דלג לתוכן המרכזי

כתבו עלינו

פיצה ביאנקה, ארטיזן

את זה קונים. עיגול פיצה שלושת רבעי אפוי, שדוחפים לתא ההקפאה. כשצריך- מפשירים לאט, מחממים תנור ל-180 מעלות, שמים איזו תוספת שרוצחם, מזיתים ועד פרמזן מגוררת, ודוחפים לתנור החם לרבע שעה.
להשיג: ברשת לחם ארטיזן
טלפון: 09-7666473

המאפיות המובילות בישראל פברואר 2012 - כתבה שפורסמה באתר מאקו

שני האחים לבית שדות נשבו בקסמו של הלחם ויצאו לעבוד עבורו שבע שנים בשדות ניכר. בתומן שבו ארצה עם הכלה הנחשקת- מיומנויות אפיית לחם לחם ארטיזנל- חוד החנית של האפייה הצרפתית. המאפייה שהקימו התרחבה במהרה והולידה סניפים ברחבי השרון, ובכולם ממשיכים לעבוד בשיטות הידניות, המסורתיות והבלתי מתפשרות שאופייניות ללחמי הארטינזל.
המצטיינים: לחם חיטה מלאה עשיר באגוזים ופיסטוק, לחם שיפון קימל עם גרעיני חמנייה, וברודלייז- לחם שאור חמצמץ עם קראסט קשיח ותוך רך וריחני.
ליד הלחם: עוד קצת לחם הפעם עם שוקולד אפוי לתוכו, טריקולד- בצק שמרים פריך המשובץ בפתיתי שוקולד, עוגת ממזייר עם ריבת פטל תות ואגוזים, ועוד אינספור מאפים מענגים.
גיבורי ישראל 5 נתניה 09-8854462, המלאכה 18 רעננה 09-7409863, הכרמל 16 כפר סבא 09-7666473, מבוא קדם הוד השרון 09-7486077

הצעה לשבת/נירה רוסו


27.12.12 ידיעות ידיעות, 24 שעות

פיצה ביאנקה (מנה לצמחונים)
בסיס פיצה מוכן לאירוחי סופ"ש. לא תחטפו?

הרכיב הסודי כאן הוא, תנשמו עמוק, דבש! איזו הקלה! פשוט לקנות בצק פיצה מוכן, להניח עליו כל טופינג שמתחשק ולדחוף לתנור חם. לא, הכוונה אינה ללאפה וגם לא לפוקאצ'ה. את הבסיס שלי אני קונה ברשת "ארטיזן" וקוראים לו "פיצה ביאנקה". הוא נשמר שלושה ימים במקרר.

הסוד: להקפיא את בסיסי הפיצות, עטופים בניילון נצמד, כל אחד לחוד, ולהפשיר לילה במקרר.
עוד סוד: כשכולם כבר יושבים ונשמתם יוצאת מרעב- או אז דוחפים את הפיצה הזאת לתנור לוהט ל 5 דקות, או עד שמזהיב.
חומרים (ל-2 עד 4):
1 עיגול בצק מוכן "פיצה ביאנקה"
1 כף שמן זית למריחת התבנית
1 כף שמן זית למריחת הבצק + 1 כפית קמח
1 עגבנייה גדולה ובשלה, או שתיים קטנות
קורט מלח גס, רצוי אטלנטי
100 עד 150 גרם מוצרלה פרוסה או בייבי מוצרלה, או נתחי גבינת צאן
חופן עלי ריחן ו/או רוקט, קצוצים גס
אופציה: חופן זיתי קלמטה מגולענים וחצויים
חשוב: בערך כף דבש נוזלי
הכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות או 190+ טורבו
2. מורחים תבנית עגולה ושטוחה במעט שמן זית ומניחים עליה את עיגול הבצק
3. מורחים את בצק הפיצה בשמן זית מעורב בכפית קמח
4. מובן שאפשר להנחית על זה כל מה שיש בבית, אבל הנה הצעה שפויה
5. קולפים את העגבניה, קוצצים אותה וזורים מלח ומפזרים על הפיצה
6. מפזרים את נתחי המוצרלה ואת עלי הריחן ו/או הרוקט (אפשר להוסיף מעט זיתים שחורים קצוצים)
7. זולפים מעט דבש על הכל או מעבירים מיד לתנור החם ל-5 עד 7 דקות עד שמזהיב.

אוכל טוב / לחם ארטיזן

המאפייה והקונדיטוריה נחשבת כמומחית באפיית לחמים עם מעטפת קשה ופריכה אך רכה וטעימה מבפנים. מבין הלחמים תוכלו למצוא: לחם שיפון, לחם חיטה מלאה, לחם צימוקים ואגוזים, לחם פומפרניקל, לחם בצל ופלפל שחור ועוד. מלבד הלחמים תוכלו לקנות מאפים מלוחים, קישים, פוקצ'ות וגם שלל מתוקים, עוגות ועוגיות.

בארטיזן תוכלו ליהנות ממבצעי חיסול יום בקנייה במקום בלבד. דור, מנהל הסניפים של הרשת אומר כי המבצעים מתחילים החל משעה 18:30 בערב ביום חול והחל מ -13:30 ביום שישי. שעות סגירת הסניפים הן 20:00 בימי חול ו-15:00 ביום שישי.

בקניית שני לחמים תקבלו את השני ב-50 אחוז הנחה ושאר הפריטים כמו לחמניות, בייגלים ולחמניות ילדים ימכרו ב-30 אחוז הנחה. "לחם אצלנו עולה בין 9 ל-24 שקלים, שקית הלחמניות לילדים נמכרת ב-13 שקלים בשעות הרגילות" אומר דור. "מוצרי המאפייה מיוצרים באותו יום ונמכרים באותו יום בלבד ומה שלא נמכר נתרם", הוא מוסיף.

גיבורי ישראל 5 נתניה 09-8854462, המלאכה 18 רעננה 09-7409863, הכרמל 16 כפר סבא 09-7666473, מבוא קדם הוד השרון 09-7486077

לחם ארטיזן, הלחם נקודה.   פייסבוק