דלג לתוכן המרכזי

ארטיזן תל אביב

לחם ארטיזן, מאפיה וקונדיטוריה, אשר נוסדה באביב 1999 על ידי האחים חיים וגיא שדות ושמשון רוט ז''ל. הלחמים של לחם ארטיזן הנם בעלי מרקם מיוחד המאופיין במעטפת קשה ופריכה אשר תומכת בעמידותם תוך שמירת פנים הלחם רך ונימוח. כמו כן, לחמי לחם ארטיזן מצטיינים בטעמם הנפלא ובארומה המשכרת המופצת מהם. הבסיס לטעמם הנפלא והייחודי של הלחמים אותם אנו מייצרים, טמון בתהליך עיבוד ארוך וקפדני המלווה בעבודת כפיים, ממש כפי שהיה נהוג בעבר - החל משימוש בחומרי גלם מן הטבע כגון שאור טבעי (שמרי פרא), דרך התפחה חוזרת של הבצק ועד לשימוש בתנור מיוחד בעל רצפת אבן להשלמת האפייה. מבין הלחמים המובחרים של לחם ארטיזן, ניתן למצוא לחם שיפון, לחם חיטה מלאה, לחם צימוקים ואגוזים, לחם בורדולייז (לחם שאור שמקורו בבורדו שבצרפת) ועוד ועוד...
ארטיזן תל אביב: 03-5176008
הנחושת 3 רמת החייל

לחם ארטיזן, הלחם נקודה.   פייסבוק